amer (adj)
bitter
bon (savoureux)
tasty
bouillie (f)
porridge
bouillon (m)
clear soup
boulette (f)
cutlet
chaud (adj)
hot
congelé (adj)
frozen
cuire à l'eau
to cook in boiling water
cuisine (f)
cuisine
cuit à l'eau (adj)
boiled
faire frire
to fry (vt)
frit (adj)
fried
froid (adj)
cold
fumé (adj)
smoked
garniture (f)
side dish
hamburger (m)
hamburger
les œufs brouillés
fried eggs
mariné (adj)
pickled
omelette (f)
omelet
peau (f)
peel
pizza (f)
pizza
plat (m)
course/dish
poivrer (vt)
to pepper (vt)
portion (f)
portion
préparer (le dîner)
to cook (vt)
purée (f)
mashed potatoes
recette (f)
recipe
râper (vt)
to grate (vt)
réchauffer (vt)
to heat up
rôti (m)
stew
salade (f)
salad
saler (vt)
to salt (vt)
salé (adj)
salty
sandwich (m)
sandwich
sec (adj)
dried
soupe (f)
soup
spaghettis (m pl)
spaghetti
steak (m)
steak
sucré (adj)
sweet
éplucher (vt)
to peel (vt)